panelarrow

SL Books

Engelska böcker i fokus

Planera för kommande bokmässor i Göteborg

Eftersom det inte gått att arrangera några stora evenemang på lång tid så har bokmässan i Göteborg varit svår att planera. Men nu kan både besökare och utställare andas ut. Planeringen för mässan 2022 har börjat. Denna stora kulturella mötespunkt är en fantastisk upplevelse för dig som tycker om att läsa böcker.

DET FINNS NÅGOT FÖR ALLA

Oavsett om du läser deckare, kärleksromaner eller noveller så är mässan värd ett besök. Det gäller även om du föredrar böcker på engelska. Du får inspiration och träffar människor som delar ditt intresse. Kanske får du också möta din favoritförfattare. Ända sedan starten 1985 har Bokmässan, tidigare kallad Bibliotek 85, lockat till sig människor som älskar litteratur i alla dess former.

RESAN DIT

Att ta sig till mässan är lätt eftersom det finns många vägar till Göteborg. På nätet är till exempel en flygbiljett endast ett klick bort. Ett alternativ är att ta bilen, men om du måste göra en lång resa kan det kännas skönt att bara sitta ner och koppla av på tåget eller flygplanet istället.Planera ditt besök ordentligt i förväg, Tänk på vad du helst av allt vill göra. Bland mycket annat kan du söka information om vilka böcker som ges ut under det närmsta året. Det är bra att veta.