panelarrow

SL Books

Engelska böcker i fokus

Hitta inspiration till din nästa bok

För den som planerar för att påbörja sin nästa bok så gäller det att få inspiration till detta. Så klart så kan det vara svårt ibland att få till den där best säljaren som man går och väntar på. Fram till dess så är det bara att skriva på och hoppas på att nästa alster blir din bästa.

För att få lugn och ro för ditt skrivande så kan det finna anledning att titta över var du sitter och skriver. Om du har familj så kanske det inte alltid är lugn och ro i huset. Då kanske en skrivarstuga skulle vara något för dig. Det finns fantastiska Attefall som man relativt snabbt kan montera och få en fantastisk plats för att sitta och skriva på. Denna kan också med fördel användas som gäststuga om ni får långväga gäster som behöver övernatta.

En skrivstuga är till stor fördel då det blir ett ställe där man inte blir störd av annat. Ge ett klart budskap till resterande familj att när du kliver ut till din stuga så är det för att skriva och du inte vill bli störd. Denna skrivarstuga är för dig och för att du ska få ett ställe där du kan sitta och skriva.