panelarrow

SL Books

Engelska böcker i fokus

Allt för dig som bokläsare

Att sitta och leva sig in i historierna som utspelar sig i böckerna du läser kan ofta vara en underbar upplevelse. Inte sällan brukar lässtunden äga rum i en miljö där de känns avslappnat och skönt. Oavsett om du har det perfekta rummet för bokläsning eller vill komma igång och inreda finns några saker du bör hålla koll på.

Hur du inreder ditt bokrum

Det ska vara skönt och enkelt att sitta och läsa din favoritbok. Framförallt borde soffan du sitter i vara tillräckligt bekväm för att kunna sträckläsa. Oavsett om det är vardagsrummet eller något annat rum du föredrar sitta och läsa i brukar tidlösa soffor vara populära. Då slipper du byta ut sofforna varje gång trenderna vänder. Dessutom kan du placera tidlösa soffor i nästan alla rum.

Om du lägger till bord, stolar och en hylla som du kan ställa böckerna i börjar rummet bli komplett. Du kan välja ett stabilt sidobord, rotting soffbord eller varför inte ett soffbord i äkta marmor. Trots att det är avgörande med rätt belysning som tak- bords- och vägglampor är det också viktigt med doftljus som kan skapa en avslappnad atmosfär.

Köp din inredning online

Du kan klicka dig runt på nätet och hitta tidlös inredning och allt du behöver för att skapa din perfekta bokläsarmiljö.