panelarrow

SL Books

Engelska böcker i fokus

Ge bort böcker i present

När du ska köpa present till någon kan det vara svårt att veta vad du faktiskt ska ge bort. Något som har blivit populärt idag är så kallade inredningsböcker. Det är stora böcker med estetiskt tilltalande omslag som passar på soffbordet eller i bokhyllan.

Det är en trend som skvallrar om vem du är som person på ett elegant sätt. Böckerna kräver mestadels ingen läsning utan är fyllda med snyggt tagna bilder. Ta en titt online på vilka typer av inredningsböcker som finns och skulle vara passande att ge bort i present.

Mode och mat

Först och främst är det många av dessa böcker som används som inredningsdetalj. Men för att slå två flugor i en smäll kan du köpa en bok som handlar antingen om mode eller mat. På det här viset kan du nämligen möta någons matintresse eller ge bort inspiration i form av en bok som handlar om mode. Då blir boken inte bara en inredningsdetalj utan även något som personen som får presenten kan använda sig av rent praktiskt.

Tanken som räknas

Oavsett om personen i fråga gillar temat på boken eller inte är det tanken om att du givit bort en trendig present som är det huvudsakliga. Det visar att du tänkt igenom presenten.